Even voorstellen… Rachel Post

Mijn naam is Rachel Post en woon in Wilhelminaoord met mijn man, 3 honden en 2 katten.

Met mijn 1ste hond Brendy (standaard teckel) heb ik alle cursussen bij een hondenschool gedaan, zelfs wat behendigheid wat ik met een teckel best een prestatie vind. Helaas hebben we haar in 2017 moeten laten gaan, met haar 15+ jaar was ze op.

Met mijn 2de hond Pien (dwerg teckel) ben ik niet naar de hondenschool gegaan , en helaas is ze waarschijnlijk daardoor ook wat minder gesocialiseerd, maar voor ons een perfecte hond. Ze is inmiddels al weer 12+ jaar

 

Toen 3de hond Megs (Welsh Corgi Cardigan) kwam, nu ruim 3, wilde ik niet dezelfde fout maken als met Pien dus weer naar de hondenschool. Met Megs de puppycursus en vervolg gedaan, tijdens deze cursussen ontdekte ik dat ik het leuk vond om met de hond bezig te zijn maar ook om te zien hoe mijn medecursisten het deden.

Na wat gesprekken met mijn instructrice en tip van haar om de opleiding bij Kynocademy te doen, toch de stoute schoenen maar aangetrokken en me ingeschreven. Ik heb mijn opleiding kynologisch instructeur in nov 2017 afgerond bij Kynocademy en loop nu stage op de maandagavond. In 2019 opnieuw gestart met opleiding Kynologisch instructeur bij O&O Hondenopvoeding om mijn kennis verder uit te breiden. Ben blij met de begeleiding die ik krijg en hoop te groeien naar een goede instructeur..

In 2018 is onze jongste aanwinst Payton (Welsh Corgi Cardigan) erbij gekomen, mijn man deed de puppycursus met haar en ik heb de JH met haar gevolgd op onze hondenschool. Ik heb met haar meerdere hondenshows gelopen en ze heeft alle gezondheidstesten ondergaan en hoop volgend jaar ons 1ste nest te verwelkomen. Vooral omdat het een super leuk ras is.

Met Megs volg ik lessen Dog Dance, dit vinden we samen erg leuk om te doen. Vooral de samenwerking.

Tot ziens op de maandag avond