Cursussen

Onze groepen bestaan uit maximaal 6 honden, zodat we voldoende persoonlijke aandacht aan u en uw hond kunnen geven. Dat vinden we belangrijk. Kinderen zijn ook altijd van harte welkom en kunnen samen met een volwassene samen met de hond oefeningen doen. Kinderen zijn tenslotte een belangrijk onderdeel van het gezin.

Wij geven opvoedingscursussen op ieder niveau en voor alle leeftijden en combineren dit altijd met spel. Daarnaast geven we ook behendigheidscursussen. De meeste cursussen gaan het hele jaar door. Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op. Wat, waar en wanneer


 Op de maandagavond geven we de volgende cursussen:

  • puppy_trainingPuppy cursus: Deze cursus is voor pups vanaf 7 of 8 weken. Pups tot ca. 12 -13 weken kunnen starten in deze cursus.
  • Jonge honden / volwassen cursus: Na de puppy cursus kunt u doorgaan met de jonge honden cursus, maar ook nieuwe cursisten met een hond ouder dan 14 weken kunnen in deze groep starten.
  • Jonge honden vervolg / volwassen vervolg: Deze cursus kan gevolgd worden na de jonge honden cursus en afhankelijk van het niveau van de koppels gaan we hier door met de meer gevorderde commando’s, maar ook oefeningen doen of aandacht geven in moeilijker situaties, kennis maken met andere activiteiten etc.

Alle cursussen worden veel afgewisseld met spelen, soms met toestellen afhankelijk van de leeftijd van de honden en is gericht op samenwerking uiteraard. Hierdoor wordt de band met de eigenaar nog beter en de afwisseling is voor zowel hond als eigenaar leuk.

Kosten:

  • De puppy cursus (11 lessen) bedraagt Euro 95,00 en voor de eventuele instroomlessen zijn de kosten Euro 7,50 per les (maximaal 3 instroomlessen). Dit is inclusief een leerzaam boek en een theorie avond.
  • De cursus jonge honden (10 lessen) bedraagt Euro 85,00 inclusief puberteit online les (ook met info over volwassen honden).
  • De cursus jonge honden vervolg / volwassen honden (6 lessen) bedraagt Euro 52,00. 

Op de woensdagavond geven we de volgende cursussen

  • behendigheid voor beginners
  • behendigheid voor gevorderden en vergevorderden.

Wanneer uw hond volgroeid is, bij u blijft als de lijn los is en blijf oefeningen kent, kunt u deelnemen aan deze cursussen. Spelenderwijs worden de diverse toestellen aangeleerd. Lekker actief met uw hond bezig zijn op een positieve manier.

Kosten: De cursus behendigheid (12 lessen) bedraagt Euro 95,00.